Beoplay Reparation - Bang & Olufsen Vejle

GØR VENLIGST VINDUET BREDDER
ELLER VEND TABLET HORIZONTALT

 

BEOPLAY GARANTIREPARATIONERFor at gøre krav på en reparation under garantien for et BeoPlay produkt, skal du udfylde nedenstående formular.  Produktet bliver afhentet af UPS på adressen du angiver. Produktet vil enten blive repareret, eller ombyttet og returneret til afsender adresse. Alle transportudgifter er naturligvis dækket af BeoPlay, med undtagelse at vi ikke finder fejl på produktet!

En garantireparationer kan kun indleveres til en autoriserede Bang & Olufsen forhandlere i de første 14 dage fra købsdatoen, med udtagelse af BeoPlay A9 som altid skal indleveres til en autoriserede Bang & Olufsen forhandlere.


 

Garantien dækker ikke følgende:
1. Regelmæssig kontrol, vedligeholdelse, reparation og udskiftning af dele som følge af normal slitage.
2. Misbrug eller forkert brug, herunder, men ikke udelukkende er begrænset til den manglende bruge dette produkt til sine normale formål eller i overensstemmelse med B & O PLAY anvisninger om brug og vedligeholdelse. Mangler som følge af brugen af ??produktet sammen med tilbehør, der ikke er godkendt af B & O PLAY til brug med dette produkt.
3. Svigt af produktet som følge af forkert installation eller brug ikke er i overensstemmelse med de instruktioner og tekniske eller sikkerhedsmæssige standarder foreskrevet i brugerens produkt manual.
4. Ulykker, naturkatastrofer, lynnedslag, vand, brand, offentlige uroligheder, forkert ventilation, spændingsudsving eller nogen årsag herre over B & O PLAY.
5. Uautoriserede ændringer gennemføres med produktet for at overholde lokale eller internationale tekniske standarder i lande, som dette B & O PLAY produkt ikke oprindeligt er konstrueret.
6. Skader af batteriet på grund af overopladning eller manglende brug i overensstemmelse med de specifikke anvisninger kerne er beskrevet i brugerens produkt manual. Batterierne oplades af andre end dem, der er godkendt af B & O PLAY opladere. På batteri kabinet eller celler er brudt eller viser tegn på manipulation.
7.Denne garanti påvirker ikke forbrugernes lovmæssige rettigheder eller de forbrugernes rettigheder i forhold til forhandleren i forbindelse med deres køb / salgsaftale.
8. Denne garanti kan ikke overdrages. Denne garanti vil være køberne 'eneste retsmiddel og B & O PLAY er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller følgeskader eller brud på nogen udtrykkelig eller underforstået garanti på dette produkt. ANSVARSFRASKRIVELSE: B & O PLAY er ikke ansvarlig for tab af eventuelle gemte / lagrede data i produkter, der enten er repareret eller udskiftet.
9. Ovenstående politikker er til garantiservice og kunden vil være ansvarlig for eventuelle omkostninger i forbindelse med ikke-garantibetingelser. B & O PLAY forbeholder sig ret til at foretage endelige beslutninger om problemet beslutsomhed og den relevante tjeneste valgmulighed. Exchange enheder antager den resterende garanti af det originale produkt. Se din B & O PLAY Erklæring om begrænset garanti for fuldstændige vilkår og betingelser, som nogle modeller har andre vilkår og betingelser. Nogle begrænsninger og restriktioner gælder, og disse programmer kan ændres uden forudgående varsel.